Subota, 16. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Popularna serija cijelu sljedeću sezonu posvećuje korona virusu

Preuzmite sliku

Ispričali su i kako su svjedočili blijedim i iscrpljenim licima zdravstvenih radnika, njihovom očaju i bespoštednoj borbi te nebrojenim prekovremenim satima na radnom mjestu. Sve to namjeravaju i prikazati.

Producenti serije “Grey’s Anatomy” (Uvod u anatomiju) objavili su kako će se sljedeća sezona ove dugovječne i nagrađivane ABC-jeve serije baviti temom korona virusa. Bit će to već sedamnaesta sezona koja prati život doktorice Meredith Grey u bolnici u Seattleu, prenosi 24sata.hr.

 • – Prije svake sezone scenaristi se nalaze sa stvarnim ljekarima, s njima dugo razgovaramo i informišemo se o iskustvima s posla. Kako je ove godine pandemija obilježila i njihove živote bilo je logično prilagoditi se – izjavili su tvorci serije.

  Ispričali su i kako su svjedočili blijedim i iscrpljenim licima zdravstvenih radnika, njihovom očaju i bespoštednoj borbi te nebrojenim prekovremenim satima na radnom mjestu. Uporedili su to s ratom za koji nisu bili spremni.

  Na popularnoj seriji sad je da ranije uspješnu formulu, koja pretpostavlja zdravstvene probleme likova, ali i puno humora te romantike predoči u novonastale okolnosti pandemije.

  Podsjetimo, šesnaesta sezona serije naglo je prekinuta jer nisu mogli nastaviti snimanje.  (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,