Utorak, 6. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ponovio se Suljo: Ovo je nova Hurem (VIDEO)

Hurem23
Preuzmite sliku

U epizodi se spomije da je Hurem nestala da bi se prevazišao jaz

Hurem23

Iako je Meryem Uzerli, koja je stekla veliku popularnost igrajući fatalnu Hurem, napustila seriju “Sulejman Veličanstveni”, producenti su nastavili sa snimanjem kao da se ništa nije desilo. Tako je objavljena i najava Sulejmana sa novom glumicom u ulozi Hurem – Gülçin Santırcıoglu.

Iako mnogi tvrde da serija neće biti ista bez Meryem Uzerli, kao i da će prestati da je gledaju ako se u glavnoj ulozi pojavi bilo ko drugi, nova Hurem će se pojaviti u posljednjoj epizodi ove sezone, navodi izvor.

Podsjetimo, Meryem Uzerli neće više igrati čuvenu vatrenu sultaniju Hurem. Ona je nekoliko puta posljednjih nedjelja dok je snimala seriju padala u nesvjest i razlog tome nije samo iscrpljenost, a ni psihički problemi, kao što se pisalo, već trudnoća, a otac djeteta je njen vjerenik Can Ates (47).

Sto prva epizoda čuvene serije “Sulejman Veličanstveni” , u kojoj nije bilo Meryem u ulozi Hurem, emitovana je i doživjela je veliku gledanost, međutim gledaoci izgleda ne žele da gledaju seriju u kojoj nema vatrene sultanije. Od deset anketiranih gledalaca, čak sedam je reklo da ih ne interesuje Sulejman bez Meryem. U epizodi se spomije da je Hurem nestala da bi se prevazišao jaz, a gledaoci su komentarisali da je veoma tužno gledati seriju bez Hurem.

Ostaje da vidimo da li će nova Gülçin Santırcıoglu zadiviti Sulejmana Veličanstvenog kao Meryem Uzerli. (Kurir-info.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: