Ponedjeljak, 27. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Političare u ovom izdanju još niste vidjeli: Dodik, Izetbegović, Vučić kao borci iz Tekkena

Preuzmite sliku

Nesvakidašnji prikaz izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama.

Kreativci iza Instagram profila Balkan Tekken zamislili su Izetbegovića, Vučića, Dodika, Čanka, Tita, Miloševića i druge javne ličnosti kao likove iz popularne video igre Tekken.

Svakome od njih dodijelili su posebne moći i opise, pa lik Aleksandra Vučića, naprimjer, može opsjednuti protivnike svojim načinom govora, dok je Dodikova posebna sposobnost da s lakoćom vozi traktore.

Milorad Dodik, sada poznat kao “Traktor Titan”, figura je koja se uzdiže u političkoj areni. Velik je, visok i snažan i poznat po svojoj sposobnosti da s lakoćom vozi traktore. Njegovi protivnici znaju da se ne petljaju s njim jer je poznat kao najjači od svih političara i lako ih može popušiti svojim Marlboro cigaretama. Protivnici Tractor Titana brzo shvate da ga njegovi moćni udarci i nemilosrdne vještine vožnje traktorom čine silom na koju treba računati u političkoj areni.” navodi se u opisu.

“Bakir Izetbegović zvani “Riđi” je političar kakvog nema. Bio je na glasu kao lukav, pametan i uvijek korak ispred svojih protivnika. No, ono što mnogi nisu znali je da Bakir ima tajno oružje – svoje supermoći. Sa svojim pouzdanim super sefom “Zlatni trezor”, Bakir je uvijek bio zaštićen od ozljeda. Mogao je nestati iz opasnosti u tren oka, ponovno se pojavljujući jednako brzo nakon što prijetnja prođe. A što se tiče tehnologije i automatizacije, Bakir je bio posebna liga. Imao je sposobnost zamijeniti bilo kojeg čovjeka visokotehnološkim robotima i umjetnom inteligencijom, što ga je učinilo majstorom svih tehnoloških stvari.” navodi se u opisu za Lidera SDA.

Kada bi ušli u ring, što mislite koji od ovih likova bi izašao kao pobjednik?

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,