Četvrtak, 2. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Pogledajte ‘Sekunde’: Severina objavila novi video spot (VIDEO)

”Pjesma koja diže, nosi i koja se želi slušati još i još…”

Nakon što su su njezini video spotovi s posljednja dva albuma dosegli nevjerovatnih 340 miliona YouTube pregleda, Severina je danas objavila još jedan – video spot za novi singl ‘Sekunde’. Posebno je to razveselilo njezine obožavatelje, od kojih čak milion i pol na društvenim mrežama, koji su nakon posljednjih velikih hitova – Uno momento, More tuge i Generale – s nestrpljenjem dočekali novu premijeru.

Tačno u podne, na Severininoj Facebook stranici objavljene su ‘Sekunde’, autora Miloša Roganovića i Filipa Miletića, dugogodišnjih Severininih saradnika te redatelja Petra Pašića, koji je spotom uspio savršeno prenijeti atmosferu pjesme.

”Ovo je prvi put da radim sa Severinom i moram reći da sam prezadovoljan saradnjom. Prvenstveno zato što je ona otvorena za sve ideje i što je velika esteta. Zbog toga mi je zadovoljstvo sarađivati s njom, jer upravo takve spotove volim stvarati. Mislim da smo ovim spotom napravili nešto drugačije; i ona kao izvođač i moja ekipa i ja na vizualnom nivou.” – izjavio je redatelj spota za pjesmu koja, kako Severina kaže, ”diže, nosi i koja se želi slušati još i još…”.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,