Utorak, 4. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Pogledajte kako izgleda pozivnica za Severinino vjenčanje (FOTO)

Pozivnica za vjenčanje Severine i Igora Kojića daleko je od obične – svadbena svečanost koja će se održati u hotelu Crowne Plaza u Beogradu predstavljena je kao romantična komedija s pljeskavicama, kajmakom i lukom. 

Pozivnica koja izgleda poput filmskog plakata, a glavne uloge u filmu ”Moje srpsko vjenčanje” imaju Severina kao mlada, te Igor kao mladoženja.

  • sevreina-igor-pozivnica-vjencanje
  • “Mislila je da je potres, a on da vidi fatamorganu! Nije bili niti jedno niti drugo. Bila je to ljubav. Svečana premijera održat će se u nedjelju, 22.11.2015. od 17 sati u hotelu Crowne Plaza Beograd” – piše na pozivnici koju je otkrila na svom Facebook profilu pjevačica Nada Topčagić, prenosi Gloria.

    Čini se da niti jedan detalj nije prepušten slučaju jer je na pozivnici napisano: ”Ova karta služi kao ulaznica na vjenčanje. Zabranjeno je falsificiranje, preprodaja, unošenje sjemenki i pirotehničkih sredstava i objavljivanje slika na ”Fejsu”. Potiče se pjesma, ples i pretjerana konzumacija hrane i pića. Dobrodošla je i pokoja psovka iz dragosti. Svojim dolaskom pristajete biti fotografirani, snimani i objavljivani’‘. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,