Subota, 23. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Pjevačica ulazi u reality gdje će otkriti sve detalje pljačke i hapšenja, tražila posebne uslove

Preuzmite sliku

Romana Panić je prije skoro dva mjeseca puštena iz zatvora u Brisbanea gdje je bila zbog pljačke bankomata, nakon čega je deportovana za Srbiju.

Pjevačica je sada dobila ponudu da uđe u Zadrugu i ispriča sve detalje pljačke i hapšenja, što je prihvatila, a za to će biti plaćena čak 100.000 eura!

“Producenti ovog rijaliti programa kontaktirali su sa Romanom čim je stigla iz Australije u Srbiju. U prvi mah nije željela ni da sasluša poslovnu ponudu, koja je, doduše, bila znatno manja od ove posljednje koju je nedavno prihvatila, a koja doseže nevjerovatnih 100.000 eura. Za taj novac je pristala i da ispriča sve detalje pljačke i hapšenja”, ispričao je izvor blizak pjevačici.

Panićeva je nekoliko puta odlazila na ružičastu televiziju i tajno se sastajala sa glavnim producentima i svaki put je imala nove zahtjeve, a tek nedavno je uspjela da se nagodi i dobije posebne uslove.

 • “Prvo su joj nudili znatno manji honorar, ali ona nije željela ni da čuje. Osim što je podigla sebi cijenu za nevjerovatnih 100.000 eura, zahtijevala je i da ne bude svih devet mjeseci u rijalitiju, već da ostane maksimalno pet. Tražila je frizera jednom nedjeljno, kao i da ne bude kažnjavana ako spava duže od ostalih zadrugara. Da joj se ne oduzimaju honorari i da dio novca dobije na ruke, pred sam ulazak u rijaliti”, objasnio je izvor.

  Ulazak Romane Panić u Zadrugu planiran je negdje oko Nove godine.

  “Prije nego što uđe u najgledaniji rijaliti show program na ovim prostorima, moraće da riješi probleme s australijskim vlastima i da izmiri dugovanja koja ima prema njima. Dio novca koji je tražila na ruke upravo je za tu svrhu namijenjen”, zaključio je izvor.

  Podsjećamo, Romana je puštena je iz zatvora 1. augusta, gdje je bila na robiji od 25. juna zbog pljačkanja bankomata, dok je njen dečko, Filip Mrkajić, sa kojim je uhvaćena u pljački, još uvijek je na robiji u Brisbaneu. Romana je osuđena na tri mjeseca, a imala je pravo na prijevremeni otpust poslije odslužene dvije trećine kazne. Kako nije pravila prekršaje i primjereno se ponašala u zatvoru, puštena je na slobodu 1. augusta. (atbl)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,