Četvrtak, 28. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Pjevačica iznenadila fanove svojom izjavom: “Volim žene iako sam udata za muškarca”

Preuzmite sliku

Pjevačica Miley Cyrus iznenadila je svoje fanove posljednjom izjavom kojom je potvrdila brojne spekulacije kada je u pitanju njena seksualnost. Iako je svoju desetogodišnju vezu sa atraktivnim glumcem Liamom Hemsworthom krunisala brakom, Miley je izjavila kako nikada sebe nije doživljavala kao osobu koja će jednoga dana mogi da se odluči da li će u budućnosti imati vezu sa muškarcem ili ženom, prenosi Azra.ba.

-Zaljubljujemo se u osobe, ne u spol ili izgled. Ono u šta sam ja zaljubljena kod svog muža postoji na skoro spiritualnom nivou, nema veze sa seksualnošću. Veze i partneri nove generacije generalno nemaju veze sa spolom, to je mali, nebitni dio nečijeg odnosa- izjavila je Miley.

Pjevačica je još 2015. godine objavila da je panseksualka, a 2017. da sebe definiše kao rodno neutralnu osobu. Panseksualci smatraju da privlačnost nema veze sa spolom, dok rodno neutralne osobe izbjegavaju da sebe definišu kao pripadnika ijednog spola.

  • -Liam i ja dajemo novu definiciju ljubavi. Ja sam “queer” osoba koja je u hetero vezi. To što sam se udala za muškarca me ne čini manje LGBTQ+ osobom- rekla je pjevačica.

    Miley i Liam vjenčali su se tokom protekle godine nakon deset godina veze. Tokom posljednjih nekoliko godina, par je u nekoliko navrata prekidao vezu, ali su ipak nakon svega, odlučili stati na “ludi kamen”. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,