Nedjelja, 25. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Patrick Dempsey o povratku u seriju „Uvod u anatomiju“: Nikad ne reci nikad…

Preuzmite sliku

Patrick Dempseyi će fanovima serije Uvod u anatomiju uvijek biti poznat kao doktor Derek Shepherd, a iako je njegov lik preminuo u 11. sezoni, on ne isključuje ideju o povratku u seriju u budućnosti, prenosi Fox News.

Doktor Shepherd je napravio iznenađujući povratak u tekućoj sezoni, gdje su ga gledaoci vidjeli sa suprugom Meredith Grey na plaži, piše Fox News.

Bio je to neočekivani obrt za fanove.

Dempsey (55) se osvrnuo na povratak u seriju u intervjuu za Variety, gdje je rekao da ne se protivi ponovnim pojavljivanjima u seriji na neki način.

„Ko zna? Nikad ne reci nikad sa ovom serijom, zar ne?“, rekao je Dempsey.

„Drago mi je da smo to uradili ove godine, Krista Vernoff je odradila sjajan posao pričanja priče. Bio je to sjajan način da damo ljudima nadu“, kaže.

 • Dempsey je bio dio serije od prve do jedanaeste sezone, prenosi N1.

  Govoreći o svom povratku u 17. sezoni, glumac se osvrnuo na epizodu koja je prošle sedmice emitovana u SAD, i djelovala da je posljednji put da ga obožavaoci vide u toj ulozi.

  „Mislio sam da je to predivan način da završimo. Namjera je bila da damo ljudima neku nadu, jer su njih dvoje kultni par. Izgubili smo mnogo ljudi ove godine, pomisao da imamo anđele koji lebde oko nas i brinu o nama je tako dobra poruka u svijetu u kome živimo. Tako da je za sve nas to bio prelijep kraj ove priče. Zahvalan sam što sam to uradio i sretćan što se fanovima svidjelo“, kaže.

  Ellen Pompeo (Meredith Grey) je ostala glavni lik serije, ali su obožavaoci žalili za gubicima nekoliko omiljenih likova, pored Dempseya.

  Sedamnaesta sezona počela je tako što se Meredith zarazi koronavirusom, a susreće se i sa porodicom i prijateljima koji su prethodno preminuli, uključujući Lexie Grey, Marka Sloana i Georgea O’Malleya.  (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje