Ponedjeljak, 27. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Pamela Anderson u pohodu da zabrani reality programe širom svijeta

Preuzmite sliku

Glumica i aktivistkinja za prava životinja Pamela Anderson apelovala je da se svuda u svijetu mora zabraniti proizvodnja reality show programa.

Zgodna plavuša je komentarisala pisanje britanske štampe koja je izračunala da se, na globalnom nivou, ubilo čak 38 učesnika raznih reality programa, koji nisu mogli da se nose sa slavom i svime što uz nju ide.

“Molim vas, dosta više rijalitija i njihovih zvijezda. Očajno je, jadno i koristoljubivo. Obično vas na to natjera agent koji se bori za svoj procenat, odande izađete bez prebijene pare i osjećate se iskorišteno, neostvareno i prljavo”, napisala je Pamela na Twitteru.

Playboy zečica ističe da je Francuska, u kojoj boravi povremeno zbog romanse sa fudbalerom Adilom Ramijem, zagađena reality programima i cijeni da su oni epidemija ružnoće, glupih nadmetanja i da negativno utiču na umjetnike.

Pamela je učestvovala u tri takva programa i napisala je kako je “oprostila sebi” jer je novac dala u humanitarne svrihe i da će podržati učesnike reality programa samo ako im je cilj da urade isto što i ona, pišu agencije. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,