Četvrtak, 9. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ova serija prestigla je Squid Game i trenutno je najgledanija na Netflixu

Preuzmite sliku

Treća sezone serije You premijerno je prikazana 15. oktobra te je trenutno najgledanija serija na Netflixu, piše Business Insider.

Iako je Squid Game već nekoliko sedmica imao titulu najgledanije serije na Netflixu, samo nekoliko sati nakon premijere treće sezone serije You južnokorejski hit pao je na drugu poziciju.

You je inače psihološki triler koji donosi nastavak priče o tihom ubici Joeu Goldbergu i njegovoj djevojci Love Quinn. Pri kraju druge sezone serije gledatelji su saznali da je Love trudna, a par se u trećoj sezoni seli u Kaliforniju kako bi se sklonio od mračne prošlosti i posvetio se porodici.

Treća sezone serije je puna novih likova. Među njima je Shalita Grant, poznata po ulogama u CIS serijalima. Ona glumi Joeovu mamu koja je istovremeno influencerica, Travis VanWinkle glumi bogatog lika Caryja koji pokušava biti blizak s Joeom, a Scott Speedman dobio je ulogu Matthewa, uspješnog izvršnog direktora, supruga i oca.

Inače, prva sezona serijala izašla je 2018., a druga 2020. godine. Netflix je dan prije premijere treće sezone najavio da je u toku priprema scenarija za četvrti nastavak.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,