Subota, 25. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Otpjevala je sa Merlinom čuveni hit ‘Godinama’, a onda se povukla iz javnosti: Evo gdje je i šta radi danas Ivana Banfić

Preuzmite sliku

Banfićeva je bila u braku sa menadžerom Robetom Magićem, koji je trajao dvanaest godina, a pjevačica se zatim razvela i odala alkoholu.

Prijavila se na klinku za odvikavanje 2005. godine i uspjela da prebrodi težak period.

Kako je hrabro nastavila život dalje, Ivana Banfić je pronašla ljubav svog života, Krunu Ladišića.

Tajno su se vjenčali i željeli da postanu roditelji, međutim uslijedio je težak period. Prva trudnoća Ivane, koja je tada već godinama žudjela za djetetom, nije prošla dobro. Imala je spontani pobačaj.

– Bilo je tužno, bolno prihvaćanje svega toga, ali ja sam borac i prihvatila sam sve što se dogodilo. Isplakali smo se, otišli na hodočašće do Marije Bistrice. Pješačili smo 64 kilometra i tamo sam zapalila svijeću za tu malu dušicu. U molitvi sam pronašla mir – rekla je svojevremeno Ivana za “Hello”.

Ubrzo je stigla sreća u vidu njenog sina Jana.

– Suočila sam se sa drugom trudnoćom, a potom i velikim strahom da se ne ponovi isti scenarijo. No, evo ga, hvala Bogu, živ je, zdrav, sretan i veseo. Sretna sam i zahvalna na tom velikom daru – ispričala je tada.

Ivana je prošle godine riješila da sebi nađe novi izvor prihoda. Kako je kuhanje i pisanje blogova sve popularnije svuda u svijetu, i ona se odlučila da snima emisiju o kuhanju, čime se posvetila u mjesecima koji su uslijedili.

Ivanu, podsjetimo, region najviše pamti po duetu sa Dinom Merlinom, “Godinama”.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje