Srijeda, 23. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Otkrivene najmračnije tajne kraljevske porodice: Kako su Charles i Camila ponižavali Dajanu?

Preuzmite sliku

Priče iz kraljevske porodice nikada ne prestaju da nas intrigiraju. Nedavno objavljenja knjiga “Pažljivo čuvana tajna” koju je napisao Ken Varfe, koji je bio jedan od glavnih šefova osiguranja princeze Dajane, podigla je pravu buru.

U pomenutoj knjizi otkriveni su svi detalji princezinog okršaja sa njenom supranicom Camilom, sa kojom ju je princ Charles varao.

Jedan dio knjige ide ovako:

Princeza Dajana je 1989. godine osjećala potrebu da na jednom rođendanskom slavlju kraljevske porodice podrži svoga supruga. Međutim, slavljeničko raspoloženje pokvario je hladan odnos princa Charlsa i ljubomora današnje vojvotkinje od Kornvala, Camile.

Ono što se dogodilo na tom rođendanu ostaće zapampćeno svim članovima kraljevske porodice, a sada je dio poznat i javnosti. Naime, na putu prema slavlju, u automobilu, princ Charls priznao je princezi Dajani kako nije zadovoljan zbog toga što ona ide. Iako se i sama osjećala nepoželjnom, osjećala je potrebu za dolazak. Nije ni slutila da svi na proslavi već znaju za ljubavnu vezu Charlesa i Camile.

Ken Varfe u knjizi navodi kako se osjećao neugodno jer princeza Dajana s njim razgovara o svojim emocijama i jednostavno mu se povjerava. Tokom proslave, Charles i Camila su zajedno otišli, na šta je princeza reagirovala vrlo burno. Došla je do svoga šefa osiguranja sva uplakana i povrijeđena.

‘Hoćeš li mi pomoći, Ken? Sad mi je stvarno dosta. Neću da se tako prema meni ponaša u javnosti. Hoću odmah da razgovaram s njima’, rekla je.

Ken Varfe nije želio da bude upleten u bilo kakvu ljubavnu svađu, a posebno ne u onu britanske kraljevske porodice. Princeza Dajana zahtijevala je njegovu podršku te ga je povela niz stepenice, u podrum gdje su u jednom ćošku sjedili Charles i Camila. Čini se da je Kenovo prisustvo, princezi Dajani dalo hrabrost za sve što je rekla. Oni su odmah, pod osjećajem krivice, skočili na noge. Ken se povukao dalje na proslavu, a nedugo nakon njega su došli i Dajana, Charles i Camila. Ljubavnici su bili vidno potreseni zbog onoga što im je rekla princeza Dajana.

Sve do ulaska u auto, princeza Dajana i princ nisu komunicirali. Nakon što su krenuli kući, princeza Dajana je upitala: “Kako si to mogao da mi uradiš?”

Iako je spolja davala osjećaj jake žene, iznutra je priča bila druga. Emotivno slaba supruga i majka budućih kraljeva koja je samo željela da je njen suprug voli… Camilu je često spominjala, a kada bi izgovarala njeno ime, zvala bi je “rotvajler”. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje