Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Otkazan koncert u Živinicama: Brena ponovo slomila ruku

Preuzmite sliku

Lepa Brena ponovo je imala nezgodu u kojoj je polomila lakat ruke.

Brena je na Zlatiboru pala niz stepenice u apartmanu i tom prilikom polomila lakat. Folk pjevačica je prevezena u Beograd gdje je pregledana i na njenu sreću neće biti operacije ali će neko vrijeme morati da nosi gips. Zbog ove nezgode otkazani su njeni koncerti u Živinicama i Travniku.

U trenutku dok sam silazila niz stepenice u apartmanu u jednoj ruci sam nosila tasnu i šoljicu za kafu. Pred kraj stepenica sam poletjela i naočigled mojih spasla i tasnu i šoljicu. Čim sam osjetila da ne mogu da pomjeram lakat, shvatila sam šta se dešava. Da se ponavlja situacija od ljetos. Došli smo u Beograd, snimila sam ruku i ljekar me obradovao rekavši da ne mora operacija i da ću ovaj put proći samo sa gipsom. Žao mi je sto se sve dešava pred nastupe i što neću moci da se družim s fanovima u Živinicama i Travniku. Sada sam na Lijekovima i do daljnjeg, odmaram” – objavljeno je na Facebook stranici Lepe Brene.

Podsjećamo, Lepa Brena je u avgustu 2014. slomila obje ruke tokom odmora u Hrvatskoj. Uslijedila je hirurška intervencija u Lovranu, koja je prošla u najboljem redu, piše rtvbn.com.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,