Nedjelja, 9. Maja 2021.
Tuzlanski.ba logo

Otac Meghan Markle osramotio zeta Harryja, a otkrio je i šta misli o svojoj kćerki (VIDEO)

Preuzmite sliku

Otac Meghan Markle dao je intervju u najgledanijoj emisiji u Velikoj Britaniji i otkrio mnoge tajne svoje kćerke. Thomas je uzeo novac za intervju i tako, kako smatraju Britanci, ponovo osramotio kćerku.

Osim što je otkrio da Meghan očajnički želi biti majka, te da nikad nije upoznao zeta Harryja, Markle je otkrio i ono što, po kriterijima kraljevske porodice, nije smio, kazavši:

“S Harryjem sam razgovarao o politici. Rekao sam mu da mi se ne sviđa Donald Trump, a on mi je rekao da će mu dati još jednu priliku. Razgovarali smo i o Brexitu, Harry je otvoren prema tome.”

Članovima britanske kraljevske porodice strogo je zabranjeno javno iznositi političke stavove. Do sada nije bilo moguće doznati stav bilo kojeg člana kraljevske porodice o Brexitu, ali je Markle pomogao da se dozna da ga princ Harry podržava.

Markle je otkrio da se s Harryjem nekoliko puta čuo telefonom.

“Tražio je ruku moje kćerke preko telefona. Rekao sam da mi mora obećati da nikada neće dignuti ruku na nju, i onda dao dopuštenje”, rekao je Markle.

Konzervativni Britanci smatraju da je Markle osramotio kćerku, ali je on rekao i nešto što se Meghan sigurno dopalo. Voditelj je konstatirao da bi svaki otac bio oduševljen da mu kćerka hoda s kraljevićem, ali Markle misli drugačije.

“Moja kćerka je princeza otkako se rodila i ona je nagrada za princa”, zaključio je ponosni otac. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,