Petak, 6. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Osvaja modne piste i društvene mreže: Priodna i neobična ljepota čine je veoma traženom

Preuzmite sliku

Njena nekonvencionalna ljepota potpuno je zaludjela korisnike društvenih mreža, a sve je traženija i na modnim pistama.

Njeno ime je Cunaina, porijeklom je sa Tibeta, a trenutno živi u Engleskoj gdje ima brojne modne angažmane. Isklesana brada, pune usne, kose oči i gomila mladeža očaravaju ljude, a povrh svega toga, najviše divljenja prikuplja oblik njenog nosa, piše Blic žena.

 • U kratkom vremenskom periodu dobila je veliki broj pratilaca, a mnogi od njih prosto ne vjeruju da je ova manekenka u potpunosti prirodna, iako malobrojni podaci koji se mogu naći o njoj govore da nije imala nikakve estetske zahvate.

  Ona je pravo osvježenje na modnoj sceni po mnogo čemu, pa i po visini, jer visoka je svega 164cm. To nije spriječilo modne skaute koji su je zapazili na ulici da joj priđu i angažuju je.

  Pojavila se i na Sedmici mode u Londonu, a angažovala ju je modna kuća Dior.

  Na Instagramu ima oko 300.000 pratilaca iako izuzetno rijetko kači svoje slike, a ljudi kažu da su oduševljeni njenom nekonvencionalnom ljepotom i aplaudiraju modnim stručnjacima koji su se umjesto, kako kažu, „klasičnih ljepotica“, odlučili za Cunainu, za koju komentarišu da izgleda kao da nije sa ove planete. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,