Utorak, 22. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Oskarovka više ne želi živjeti s muškarcima: ‘Prestara sam za to s*anje, ne trebam nikoga…’

Preuzmite sliku

Glumica, filmska producentica i bivši model, Charlize Theron (44), posljednju dužu vezu imala je prije desetak godina s tadašnjim dečkom Stuartom Townsendom, a u međuvremenu je otkrila kako misli da će možda tako i ostati.

– Ne znam hoću li ikada više moći živjeti s nekim. Da budem potpuno iskrena, možda će taj neko morati kupiti kuću pored mene. Prestara sam za ta s*anja i trenutačno mi je primarni fokus briga i odgoj moje djece – rekla je oskarovka.

Ispričala je kako joj muškarac u životu uopće ne nedostaje te da se nikada nije osjećala usamljenom. I dalje ide na spojeve i uživa u njima, ali novi brak nije joj na pameti.

  • – Tempo života ne ostavlja mi puno prostora da se tako nešto dogodi. Teško je to uskladiti i kad niste samohrana majka, a ovako je gotovo nemoguće – zaključila je.

    Nakon što je 10 godina provela s Townsendom, javnost pamti i da je izlazila sa Seanom Pennom, koji je nedavno oženio svoju treću suprugu. Theron je pak ispričala da brak u njihovom slučaju nikad nije bio nešto o čemu su razgovarali te da su samo izlazili. Theron je u to vrijeme posvojila dvoje djece. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,