Četvrtak, 5. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Operisan hrvatski violončelista Stjepan Hauser

Preuzmite sliku

“Nadam se da ću se brzo oporaviti kako bih što prije mogao ponovo bosonog igrati za vas”, poručio je Hauser publici na Instagramu.

Popularni hrvatski violončelista Stjepan Hauser, iznenadio je pratioce na društvenim mrežama viješću da mu je danas operisano koljeno.

Mada ništa nije nagovještavalo da ovaj svjetski poznati umjetnik ima zdravstvenih problema, očigledno je imao zdravstvenih poteškoća.

“Upravo sam imao operaciju koljena i sve je prošlo dobro. Nadam se da ću se brzo oporaviti kako bih što prije mogao ponovo bosonog igrati za vas”, poručio je Hauser publici na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

Inače, Hauser je prije operacije nastupio sam u rodnoj Puli, bez publike, s obzirom da je koncert održan u jeku koronavirusa. Već u prvim minutama Hauserovog nastupa, koncert je pratilo više desetaka hiljada gledalaca iz cijelog svijeta.

“U ova teška vremena, ljudski je duh pokazao svu svoju snagu. Našli smo ga u ljudima koji nas svakodnevno okružuju, a čiji izvanredan posao spašava živote, u radnicima koji su na prvoj liniji i svima nama koji smo samo ostali kod kuće. Premda smo prisiljeni biti razdvojeni, ostali smo zajedno. Ostanimo zajedno dok držimo razmak i nađimo nadu u našoj humanosti”, poručio je tada Hauser.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje