Četvrtak, 6. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

On je naslijedio Harryja: Louis je najseksi kraljevski neženja (FOTO)

Preuzmite sliku

Mnoge djevojke cijeli život maštaju o tome da pronađu svog princa, a nekima to stvarno i uspije. Eto, Meghan Markle pronašla je stvarnog princa i to baš onog “nevaljalog” Harryija, o kojem su mnoge maštale da će ga ukrotiti.

Ipak, nije još sve izgubljeno. Još postoje prinčevi, a iako nemaju baš tu titulu, jako su bliski kraljevskoj porodici.

Upravo na Harryijevom i Meghaninom vjenčanju primjećen je Louis Spencer, 24-godišnji bratanić pokojne princeze Diane, koji je visok, zgodan i izgleda jako dobro u odijelu.

Luis je sin mlađeg brata Lady Di, grofa Charlesa Spensera. Nestašni Dianin brat iza sebe ima dva propala braka, a sreću je konačno pronašao s humanitarkom Karen Gordon. On, iz tri braka ima petero djece, a iako ima tri starije sestre, Louis je najstariji sin te tako i nasljednik grofovske titule.

Louis je rođen u Londonu, a ubrzo nakon njegovi su roditelji preselili u Capetown, gdje je odrastao. Vratio se u Ujedinjeno Kraljevstvo te je trenutno student na Univerzitetu u Edinburghu.

Nažalost, još nema javni Instagram profil, ali čini se da Louis voli sve što vole mladi pa je tako s njim fotografiju objavila reperka Nicki Minaj na svom profilu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: