Utorak, 4. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Oglasila se Zerina Patković i objasnila zašto je više nećemo gledati na mečevima Premijer lige

Preuzmite sliku

Zerina Patković dobila je nadimak bosanskohercegovačke Dilette Leotte nakon što je počela voditi emisiju posvećenu nogometu.

Podsjetimo, atraktivna italijanska voditeljica i sportska reporterka Diletta Leotta proslavila se svojim angažmanom u svijetu sporta i nogometa.

Zerinu Patković su mediji i javnost prozvali bosanskom Dilettom nakon što ju je Arena Sport angažirala u emisiji posvećenoj Premijer ligi BiH.

Ona je privlačila pažnju atraktivnim izgledom.

  • Međutim, nakon manje od dva mjeseca, Zerina se više ne pojavljuje na bh. terenima.

    O razlozima se oglasila na svom Instagram profilu.

    Ona je rekla da se sporazumno razišla s Arenom Sport 1. oktobra nakon što se nisu mogli dogovoriti oko uslova rada.

    “S obzirom na to da imam mnogo upita zašto me nema na Areni, zbog čega se više ne pojavljujem na stadionima i sl. odlučila sam se javno oglasiti. Arena Sport i ja smo se 1. oktobra razišli. U suštini, bili smo i više nego zadovoljni saradnjom, ali se dalje nismo mogli dogovoriti oko uslova rada. Stoga smo odlučili na korektan i profesionalan način da se rastanemo. Trudila sam se do posljednje utakmice da svoj posao odradim maksimalno profesionalno i korektno. Meni je to još jedno profesionalno iskustvo i izazov u nizu, a sigurna sam da će ih biti još više. Želim još naglasiti da je ovo prvi i ujedno posljednji put da se oglašavam na ovu temu, te ćete sve drugo što vas zanima o ovome morati kontaktirati isključivo Arenu Sport”, napisala je Zerina Patković. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje