Ponedjeljak, 26. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Oglasila se Diletta Leotta: Pogrešno je bilo što sam dugo šutjela o svemu

Preuzmite sliku

Diletta Leotta jedna je od onih sportskih TV voditeljica koju je Instagram vinuo tamo gdje objektivno nije bila prije nego li je postala “viralna”.

Radila je niže lige, probijala se u vrh, a onda je uz pomoć Instagrama lansirana u nebo. Sad joj odjednom smeta tolika popularnost, “trash novinarstvo”

Nakon niza tekstova o njezinom prekidu s turskim glumcem, navodnom romansom sa Zlatanom Ibrahimovićem, te vezom s potpredsjednikom Rome, čini se da je sve stala na kraj.

“Pogrešno je bilo što sam dugo šutjela o svemu. Slušala sam tračeve, neistine, trpjela pa i dronove ispred svoje kuće. Umorila sam se, dosta mi je svega”, napisala je na svom Instagramu.

“Zašto sve ovo pišem? Pa nedopustivo je zvati me nekakvom ljudožderkom koja ne zna voljeti. I nemojte misliti da tražim uspjeh na račun šminke, odjeće, fotografija, oblina!”, piše uzrujana Talijanka.

“Takve neistine o mom seksualnom životu, a ja nikoga ne osuđujem, ne vrijeđam. A zašto žena ne može imati prijatelja? Odmah mora biti ljubavnik!”

Na kraju je poentirala:

“Niti jedan muškarac, javna pojava ili neki talent nije predmet takve pažnje kao žena s TV-a. Mogu li sad reći da mi je dosta toga! Moja baka ima 80 godina i sve ju to uzrujava!”

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje