Srijeda, 5. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Odmaraju na luksuznoj jahti: Antonio Banderas ne krije zaljubljenost

Preuzmite sliku

Na svojoj luksuznoj jahti uživaju ovih dana Antonio Banderas i njegova djevojka Nicole Kimpel.

Zabave im ne nedostaje, a slavni glumac je u 58. godini života u odličnoj formi i bez problema lovi živahni ritam svoje 20 godina mlađe ljepotice.

‘Pozdrav se Mediterana’, napisao je Antonio Banderas, španjolski glumac i redatelj s holivudskom karijerom na svom Instagramu pokraj fotografije ne kojoj sav razdragan pozira uz svoju djevojku Nicole Kimpel.

Potom su otkrili da im je odredište, do kojeg su se vozili na luksuznoj jahti, bio Saint Jean Cap Ferrat, atraktivan poluotok 12 kilometara udaljen od Monaca i 10 od Nice, prenosi Gloria.

Antonio je sreću uz Kimpel pronašao vrlo brzo nakon što je poslije 20 godina prestao dijeliti isti krov s Melanie Griffith – te iste 2014. godine. Papire za razvod Griffith i Banderas službeno su potpisali tek 2015, no on je tada već bio ozbiljno u novoj vezi.

Iako su mnogi bili uvjereni da je ljubavni zanos s toliko mlađom Nicole samo hir, par je ipak ostao zajedno i ne nazire im se kraj. Štoviše, djeluju vrlo zaljubljeno i sretno i dokazuju da su godine samo broj. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,