Četvrtak, 27. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Odbojkaš mislio da je u vezi sa slavnim modelom, iskeširao 700.000 eura, pa grdno prevaren

Preuzmite sliku

Roberto Cazzaniga godinama je slao novac ženi za koju je mislio da je brazilska manekenka Alessandra Ambrosio (40). Zapravo se dopisivao s 50-godišnjakinjom sa Sardinije

Bivši talijanski odbojkaški reprezentativac i kapetan Gioia Del Colle Roberto Cazzaniga (42) godinama je živio u uvjerenju da je u vezi s brazilskom manekenkom Alessandrom Ambrosio (40) koja je trenutno u vezi s Richardom Leejem.

Cazzaniga je u prethodnih 13 godina iskeširao nevjerojatnih 700.000 eura, a iza ‘Alessandre’ zapravo stoji Maya koja zapravo ima 50 godina. Prema Robertovim riječima, prijatelj mu je dao telefonski broj koji je navodno pripadao ženi koja ga je htjela upoznati, a kasnije mu je tvrdila da je to pseudonim koji se koristila te da je ona zapravo Alessandra.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Roberto je za talijanske medije otkrio kako je novac posuđivao i od prijatelja i porodice, a kao razlog zbog čega se nikada nisu upoznali je njezin gusti raspored i srčani problemi.

– Ne, nikad se nismo vidjeli. Uvijek je imala hiljadu razloga, poput bolesti ili posla. Ali ja sam se ipak zaljubio u taj glas, i tako poziv za pozivom. Kontaktirali smo samo preko mobitela, gotovo svakodnevno – rekao je Roberto za Corriere della Seru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Kasnije se otkrilo da su iza prevare stajale tri osobe, a talijanski list je izvijestio kako su ga njegovi suigrači opisali kao introvertiranog i naivnog te da su zapravo oni posumnjali u prevaru i prijavili slučaj policiji koja je provela istragu. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje