Petak, 24. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Obožavatelji Uvoda u anatomiju opravdano su šokirani

Preuzmite sliku

Obožavatelji Uvoda u anatomiju širom svijeta nemalo su se rastužili kada je u ovoj seriji preminuo jedan od najpopularnijih likova, i to upravo “doktor Zgodni”, to jest Derek Shepherd.

Sada ti isti obožavatelji lude zbog jedne novosti od nedavne epizode. Mashable podsjeća kako se u epizodi “Kako spasiti život”, u kojoj je umro dr. Shepherd, u jednom trenutku pojavila neimenovana doktorica (Samantha Sloyan).

Ona je ‘poslužila’ kao glas razuma u trenucima kada su Shepherda morali tretirati liječnici u bolnici iz ruralnog područja.

U jednom trenutku on je viknuo i “Umrijet ću jer ovi ljudi nisu dovoljno dobro izučeni!” Njihove liječničke pogreške su u konačnici doprinijele tomu da je podlegao ozljedama.

U toj epizodi, jedna se doktorica izvinjava i Meredith, Derekovoj supruzi i također jednoj od glavnih likova serije, jer nisu uspjeli spasiti Dereka. Meredith tada, ostavivši i gledatelje sigurno u suzama, pronalazi snagu da toj doktorici kaže da moraju učiti iz svojih pogrešaka, kako bi spasili idući život. U zadnjoj epizodi Uvoda u anatomiju gledatelji konačno saznaju da se ta liječnica zove Penny, i da je ona nova djevojka od Callie, s kojom se zajedno pojavila i na vratima. Meredith je sigurno nije očekivala na svojoj večeri.

Izvor: YouTube (Television Promos)

Ona je time postala jedan od likova koji će se dalje pojavljivati u Uvodu u anatomiju, pa su obožavatelji jasno “emotivno” reagirali. Na Twitteru se već može pronaći ‘bogatstvo’ reakcija koje svjedoče kako se ovomu ‘niko nije mogao nadati’. (N1)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: