Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Objavljeni dijelovi iz emisije sa Rambom Amadeusom, poslije koje je optužen za seksualno uznemiravanje

Preuzmite sliku

Rambo Amadeus našao se u centru skandala nakon što je Lejla Kašić, producentkinja emisije “Dnevnica” na Radio-televiziji Crne Gore, putem Instagrama optužila crnogorskog pjevača za seksualno zlostavljanje.

Ovaj slučaj privukao je ogromnu pažnju javnosti, a ovim povodom oglasila se Lejla Kašić, koja je detaljnije opisala o kakvom zlostavljanju je riječ, a onda i Rambo Amades, koji je potvrdio da je nepristojno dodirnuo ovu damu, ali je odbio da joj se izvini.

Nakon što je Lejla Kašić ukazala na zlostavljanje, oglasio se urednik emisije Vladan Otašević, koji je izjavio da ponašanje muzičara na kraju snimanja “nije bilo pristojno i dostojno jednog UNICEF-ovog ambasadora dobre volje” te da je “pred njima stajao potpuno drugi čovjek u odnosu na onog kojeg su cijeli dan snimali”, piše Nova.rs.

“Jednog prohladnog i kišovitog martovskog dana Antonije Pušić, poznat kao Rambo Amadeus, u svom je Herceg Novom odlučio da prodaje i čisti ribu na pijaci, pomaže zaposlenima u Vodovodu i kanalizaciji, sprema lignje i ribu u restoranu. A sve s ciljem da zaradi i prikupi sredstva kako bi pomogao jednoj samohranoj majci i njenom sinu koji žive u izuzetno teškim socijalnim i materijalnim uslovima. U tome su ga podržali građani, privredni subjekti i organi grada sunca, skala, festivala i mimoze“, glasi početak najave.

Promo snimak emisije možete pogledati u prilogu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje