Srijeda, 6. Decembra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Objavljene fotografije modrica Angeline Jolie koje joj je navodno nanio Brad Pitt

Preuzmite sliku

Objavljene su fotografije modrica glumice Angeline Jolie koje je navodno zadobila tokom fizičkog obračuna s bivšim suprugom Bradom Pittom u njihovom privatnom avionu 2016. godine.

Glumica je fotografije dala na uvid FBI-u, a na njima se vide modrice na šaci i laktu, a sada ih je objavio Page Six. Jolie tvrdi da je tokom tog leta Pitt odveo u toalet u stražnjem dijelu aviona, zgrabio je za ramena i tresao dok je vikao kako im uništava porodicu, stoji u izvješću FBI-a. Pitt, s druge strane, negira sve tvrdnje svoje bivše žene.

Tokom tog leta njihov sin Maddox navodno je nazvao Pitta šu*kom dok su stajali ispred vrata toaleta. Glumac je izgledao kao da će napasti sina pa je Angelina uskočila u svađu. Ona ga je uhvatila s leđa za vrat kako bi ga obuzdala, a on je zabacio svoje tijelo unazad zbog čega je Angelina udarila u stolice iza njih.

Angelina tužila FBI

Glumica tvrdi da je zbog toga zadobila povrede leđa i lakta, kao i ranu koja izgleda poput opekline na ruci. Kazala je i kako se Pitt tokom cijelog leta ponašao čudno, neprestano se bunio i vikao na djecu. Cijela porodica je bila u šoku zbog njegovog ponašanja.

“Bila sam smrznuta i uplašena, nisam znala šta učiniti”, rekla je Jolie.

Kazala je da je bilo napetosti između nje i njezina bivšeg supruga, dodajući da se zbog Pittovih postupaka u privatnom avionu 2016. osjećala poput taoca, otkriva izvješće FBI-a u koje je NBC imao uvid. Pitt je, s druge strane, zadobio samo ogrebotinu od incidenta, za koju glumica tvrdi da može biti od nje.

Glumica je nedavno anonimno tužila FBI zbog toga što je nakon istrage obavještajna agencija oslobodila Pitta svih optužbi vezanih za incident koji se dogodio tokom leta privatnim avionom, a Jolie je smatrala kako je oštećena takvim raspletom. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,