Četvrtak, 8. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Objavljen trailer za novi dio filma ‘Južni vetar’

Preuzmite sliku

Nakon dužeg vremena i ogromnog interesovanja od samog početka snimanja, ekipa najgledanijeg domaćeg filma “Južni vetar“ odlučila je da obraduje svoju mnogobrojnu publiku i podijeli prvi teaser za nastavak filma po imenu “Južni vetar – Ubrzanje”.

Reditelj Miloš Avramović u nastavku nam donosi do sada neviđene akcione scene omiljenih likova Maraša i Baće, kao i višeslojne priče ostalih likova. Produkcija samog filma, odabir autentičnih i posebno biranih lokacija i pristup snimanju će definitivno pomjeriti granice u domaćoj kinematografiji.

  • U nastavku filma čija se premijera očekuje ove jeseni, publiku očekuje već provjerena glumačka postavka – Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić, Marian Valev, Zahari Baharov i drugi.

    Kao i od samog početka, prepoznatljiva i originalna muzika, koju i ovaj put potpisuju kompozitor Aleksandar Ranđelović, dok soundtrack kreativu radi Slobodan Veljković Cobi, što će i u nastavku biti bitan okvir ovog ostvarenja i posebno doprinjeti dinamici filma. (Nova.rs)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje