Četvrtak, 28. Maja 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

O životu prosječnih ljudi: Sassja objavila spot za novi singl “Moj dragi”

Regionalnu publiku oduševila je specifičnim zvukom i tekstovima na koje su je inspirisali ljudi koji je okružuju, s godinama je postala vladarica pozornica, a njeni singlovi uvijek ubodu sadašnji trenutak – Sassja nosi epitet prve žena FMJAM-a, i ima novu stvar!

“Moj dragi” novi je singl tuzlanske reperice koja je svoj povratak nakon kratke pauze najavila početkom ljeta saradnjom sa Zabranjenim pušenjem na njihovoj pjesmi “Kupi nas Ali”. Na prvom samostalnom singlu u godinu dana, Sassja je prvi puta sarađivala sa zagrebačkom legendom Baby Dooksom, a saradnju planiraju nastaviti i u idućem razdoblju.

Osim muzike kojoj je teško odoljeti, Sassja svojim tekstovima osvaja simpatije publike jer bez straha govori o situacijama u kojima će se mnogi pronaći. Takav je slučaj i u pjesmi “Moj dragi” za koji su interpretacije otvorene, nenametnute i u potpunosti spontane. Ova “neljubavna ljubavna” pjesma dvosmislena je, baš kao i život koji svakodnevno žive prosječni ljudi, negdje na razmeđi između ljubavi i preživljavanja, odnosa i kompromisa, držanja i prepuštanja. Doživite “Moj dragi” kako želite. Produkciju spota potpisuje ‘Kreativluk’. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje