Petak, 25. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

O njoj bruji internet: Ko je žena od sultana, čiji hit danas svi pjevaju?

Preuzmite sliku

Tijana Milentijević dobila je nadimak ‘Žena od sultana’ nakon što je njena pjesma tog naziva postala jedna od najslušanijih u regionu.

Tijana je zahvaljujući tom folk hitu postala veoma popularna na internetu, a pjesma joj je među prvima na Youtube trendingu otkako je objavljena. Naime, za samo tri sedmice spot za pjesmu ‘Žena od sultana’ već je zabilježio preko 15,5 miliona pregleda.

Ipak, Tijana Em, kako se sada predstavlja, nije novo lice na estradi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🎀 𝒯𝒾𝒿𝒶𝓃𝒶 𝑒𝑀 🎀 (@tijanamilentijevic.official)

Sa 13 godina pjevala je u šhow programu “Ja imam talenat”, a nešto kasnije, također kao maloljetna, takmičila se u “Zvezdama Granda” i stigla do finala. Snimila je pjesmu “Prorok”, ali tada nije uspjela da se proslavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🎀 𝒯𝒾𝒿𝒶𝓃𝒶 𝑒𝑀 🎀 (@tijanamilentijevic.official)

Imidž smjerne i nježne pop-folk pjevačice, riješila je da odbaci pretvorivši se u pravu vamp damu. Par estetskih korekcija, seksi imidž i spot za “Ženu od sultana”, napraviše od dvadesetjednogodišnje Tijane novu estradnu zvijezdu.

Kaže da se nije uljepšavala zarad karijere, već zbog samopouzdanja. Uprkos seksi imidžu, nepristojne ponude ne dobija. To objašnjava činjenicom da je uz nju sve vrijeme producent Šaran Allegro, koji je preuzeo ulogu Tijaninog čuvara od njenog oca koji je ranije motrio na svaki njen estradni korak, piše cdm.me.

Tijana Milentijević podigla je veliku prašinu novom pjesmom ‘Žena od sultana’, a za emisiju ‘Premijera – Vikend specijal’ ispričala je kako se nosi sa velikim uspjehom.

‘Ja sam presretna, ne znam kako da izrazim svoju sreću, plašim se da nešto ne pokvarim. Za dvije sedmice 12 miliona, zaista neočekivano, stvarno smo svi iznenađeni. Ljudima se svidjelo, kao film je, svi čekaju nastavak, pitaju da li je ostala sa sultanom ili sa njegovim bratom. Vrlo je moguće da ćemo da snimamo dalje na tu temu’ – rekla je ona i dodala:

‘Ne bih se nikad udala za sultana. Kao i svaka žena i žena od sultana očekuje neku slobodu, možda otud potreba za izdajom i prevarom, bez obrzira što voli i poštuje svog muža’ – kaza je Milentijević.

Ova pjesma prvo je ponuđena Slađi Alegro, ali ju je ona odbila i praktično dala “zlatnu koku” Tijani u ruke.

‘Kada sam imala prvi sastanak sa Šaranom on je već imao pjesmu, ja kad sam je čula, rekla sam: “Ta pjesma je moja” i stvarno je top’ – rekla je ova mlada pjevačica.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje