Srijeda, 7. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Novak Đoković zapjevao sa Hankom Paldum “Crne kose”

Preuzmite sliku

Novak Đoković prethodnih dana bio je glavna tema u BiH. Prvi reket svijeta boravio je u trodnevnoj posjeti “Arheološkom parku: Bosanska piramida Sunca” u Visokom i Semiru Osmanagiću boravio je najbolji teniser svijeta Novak Đoković.

Đoković je tokom posjete obišao većinu lokacija kojima upravlja Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”: piramide Sunca i Mjeseca, podzemne tunele Ravne, park “Ravne 2”, Aero banju i Ljekovitu šumu, Zelenu kristalnu piramidu…

Također, najbolji teniser svijeta susreo se i sa kraljicom sevdaha Hankom Paldum, s kojom je i zapjevao stih pjesme “Crne kose”, a video je podijelila upravo slavna bh. pjevačica Paldum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hanka Paldum official (@hankapaldum_official) on


Kako je napisala kraljica sevdalinki, Đoković jako voli pjesmu “Crne kose”.

Podsjetimo, najbolji teniser svijeta rekao je u razgovoru sa Semirom Osmanagićem kako se osjeća potpuno ispunjeno nakon što je posjetio “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”.

“Ako postoji raj na zemlji onda je to ovdje. Ima nekoliko mjesta u životu koje sam posjetio, ali ovdje se osjećam potpuno ispunjeno. Ovo je vrlo jedinstveno iskustvo za mene. Ja jesam u tom alternatnom svijetu već preko decenije i bio sam na raznim mjestima koja su smatrana za energetska čvorišta i koncentrišu krugove itd, ali ovakvo nešto nisam još doživio”, kazao je Đoković, dodavši da je doživio nešto približno na Rtanj planini u Srbiji.

Đoković je tokom posjete Bosni i Hercegovini posjetio i Trebević te Jahorinu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje