Nedjelja, 9. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Nova uloga: Lady Gaga ući će u cipele žene koja je optužena da je ubila supruga

Nakon hvaljenog glumačkog debija u „filmu „Star is Born“, Lady Gaga ponovo će se naći na velikom setu. Britanski reditelj sir Ridley Scott najavio je snimanje filma o Gucci porodici, u kojem će obraditi temu Guccijevog ubistva, prenosi Azra.ba.

Ulogu njegove bivše supruge, Patrizie Reggiani, koja je optužna da je angažovala plaćenog ubicu iz Milana, da ubije njenog supruga, dodijelit će Lady Gagi, piše magazin “Deadline”. Podsjećamo, 47-godišnji Maurizio Gucci u vrijeme smrti bio je šef glasovite modne kuće. Upucan je ispred svoje kancelarije u Via Palestru u Milanu 27. marta 1995. godine.

  • Patrizia Reggiani prvobitno je osuđena na 29 godina zatvora zbog ubistva svog bivšeg supruga. Nakon 18 godina provedenih iza rešetaka, 2016. godine puštena je na slobodu zbog dobrog vladanja. Reggiani do danas tvrdi da je nevina, te da članovi porodice kuju zavjeru protiv nje. Gucci i Reggiani su u braku dobili dvije kćerke.

  • Godinu nakon razvoda 1991. Reggiani je dijagnosticiran tumor na mozgu koji je ubrzo uspješno uklonjen. Bolest je okrivila za neke svoje postupke koji su utjecali na psihu njene djece. U italijanskim medijima Reggiani je poznata kao “Crna udovica”. Njen život kao i život Gucci porodice je prava drama s mnogo zapleta. Kao da je stvorena za film. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,