Subota, 4. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Nova pjesma Marije Šerifović šalje snažnu poruku: “Dobar Vam dan”

Preuzmite sliku

Iako je novi muzički projkat najavljivala za jesen 2023. godine, neočekivano, regionalna muzička zvezda Marija Šerifović objavila je novu pjesmu neobičnog naziva “Dobar Vam dan”.

Bez obzira na to što u posljednjem periodu ostavlja niz uspješnih koncerata iza sebe, Marija Šerifović, pored brojnih poslovnih obaveza, dugo i temeljno radi na svom novom albumu.

Pet godina publika čeka na novi album, no, iako je najavila da već dugo radi na njemu, na iznenađenje mnogih , regionalna muzička zijvezda objavila je novu pjesmu “Dobar vam dan”, koju potpisuju Darko Dimitrov i Leontina Vukomanović.

Muzička zvijezda smatra da o ovom projektu treba da govori publika i da se pjesmom “Dobar vam dan” obraća, svim onim ljudima, kako kaže, koji žive u svijetu koji podsjeća na džunglu. U haosu nepravde, laži, u Svijetu gdje ne postoji milosti i razumijevanja za nezaštićene i drugačije.

– Dobar vam dan u ono što vam je preostalo od života, u gustoj mreži obmana, masovne hipnoze i laži gdje god da pogledate. Dobar vam dan u tami, gdje samo ljubav osvjetljava život i pokazuje put. Dobar vam dan u novoj prilici da sami zaslužite sve ono što se osvaja samo ličnom hrabrošću i svojim talentom. Dobra vam Nova godina i ona slijedeća…Ako je bude! – zaključila je muzička zvijezda.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje