Petak, 26. Februara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nova modeling zvijezda: Kćerka Sylvester Stallonea polako osvaja svijet mode

Preuzmite sliku

Sistine koja ima samo 16 godina već je krasila nekoliko naslovnih stranica modnih magazina…

 • Sistine-Stallone
 • Šesnaestogodišnja Sistine Stallone, kćerka je jednog od najpopularnijih glumaca, Sylvester Stallonea, što joj je i otvorilo vrata svijetu manekenstva i pružilo priliku da se fotografiše za tinejdžersko izdanje magazina Vogue.

  Mlada ljepotica je tom prilikom otkrila da je smisao za humor i radnu etiku naslijedila od tate, dok joj je mama, bivši model Jennifer Flavin, usadila vrlo važne stvari koje se tiču manekenstva, prenio je Yahoo.

  “Ona me je naučila mojim dobrim i lošim stranama, kako da šetam pistom i kako da postanem neko drugi u određenoj odjeći. Smisao ovog posla zapravo i jeste gluma i mijenjanje ličnosti. Na pisti niko ne očekuje da budeš Ti”, ispričala je Sistine.

  Mlada Sistine za sebe kaže da nije uobražena i da je zahvalna na svim prilikama koje su joj se ukazale preko slavnog tate.

  “Moji prijatelji nemaju ono što ja imam. Moja porodica mnogo putuje. Svaki tatin posao je prilika za naše novo putovanje i odmor”, otkrila je ona i istakla da je odluka da se bavi manekenstvom isključivo njena.

  (stil.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje