Subota, 28. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Noge Heidi Klum osigurane na 2 miliona dolara: Jedna vrijedi više od druge…

Preuzmite sliku

Supermodel i TV voditeljica njemačkih korijena Heidi Klum (48) ne samo da izgleda kao milion dolara, same njene noge vrijede dva miliona, piše Vanity Fair.

Gostujući nedavno u emisiji Ellen DeGeneres otkrila je da su njene noge osigurane na čak dva miliona dolara, ali da ne vrijede podjednako.

Pojasnila je da od djetinjstva na koljenu ima velik ožiljak od posjekotine koju je ‘zaradila’ nakon što se porezala na staklo.

Dodala je da joj zbog toga lijeva noga ne vrijedi koliko i desna, a pojasnila je i da je za razliku u vrijednosti svojih nogu doznala nakon procjene londonskoga Lloyda.

 • Klum je kazala i da joj je neobična čitava situacija u vezi s osiguranjem te da se osigurala na zahtjev jednog od svojih klijenata s kojim je surađivala u sklopu promocije njegovog proizvoda.

  Premda s DeGeneres Klum nije razgovarala o preciznoj cijeni svake noge, godine 2017. za People je kazala da joj je jedna noga osigurana na milion dolara, a druga na 1,2 miliona dolara, prenosi Hina.

  Gostujući u showu Ellen DeGeneris rekla je da se i dalje kani ‘šepuriti’ svojim dugim nogama.

  “Oduvijek sam uživala i još uvijek uživam nositi superkratke minice u kojima mogu pokazati noge, posebno kad izađem na crveni tepih. Mislim da su seksi”, pohvalila se manekenka.  (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , ,