Utorak, 24. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Atraktivna policajka postala hit: O mojim aktivnostima na Instagramu šef je obaviješten i toleriše moje objave

Preuzmite sliku

“Muškarci vole biti uhapšeni!” Članica McFIT-a (najvećeg lanca fitness centara u svijetu) Adrienne Koleszar (32) radi u policijskoj službi, međutim ona je pored službe zakonu i zvijezda Instagrama. Njemački BILD fitness uradio je intervju sa Adrienneom, a neka od pitanja bila su kako se redovno baviti sportom između radnih smjena, boriti protiv kriminala, ali i uređivati svoj Instagram profil.

Kao najzgodnija njemačka policajka, dospjela je na naslovnice širom svijeta. Upitana kako uspijeva uskladiti rad u smjenama, policijski posao, sport i Instagram kaže;

“Profil sam otvorila 2014. godine jer su moja takmičenja u bodybuildingu upravo iziskivala velike svote novca. Ako se ne predstaviš na internetu, nećeš dobiti ni sponzore. Iako dugo nije bilo sponzora na vidiku, konstantno sam dobivala pozitivne reakcije od pratilaca. Svi su bili impresionirani kako sam uz svoj posao i rad u smjenama mogla uložiti toliko vremena u vođenje Instagrama. Medicinske sestre i drugi poznaju patnju smjenskog rada. Njihova mišljenja mi puno znače. Jednostavno uživam motivisati druge.”

Adrienne je sa 17 godina krenula u teretanu obziom da se uvijek osjećala ružno zbgo svog izgleda, odnosno viška kilograma, prenosi Tuzlanski.ba.

“Bilo mi je jednostavno neugodno. Uvijek sam bila vitka, a onda se tijelo počelo odvajati od zadnjice. Ni muškarci mi u tom periodu nisu prilazili.”

 • Promjena

  Adrienne se dugo mučila sa kilažom, a onda se sve promijenilo u 29. godini života.

  Na pitanja koji je to odlučujući trenutak nakon kojeg je sve promijenila kaže.

  “Bilo je to 2014. na odmoru s prijateljima. Djevojka je bila trudna i izgledala je tako nevjerojatno lijepo, da sam se ja postidjela. Tada sam u sebi pomislila: To ne može biti tačno, djevojko. Vježbaš pet, šest dana u sedmici, a ova djevojka pored trudnoće izgleda mnogo bolje. Moraš nešto promijeniti!”

  Ona dodaje kako je promijenila prehranu.

  “Teško je povjerovati, ali nakon šest sedmica postigla sam ogroman napredak. Nikad nisam pomislila da mogu ovako izgledati. Pogotovo nakon što se tako malo napretka vidjelo u prethodnih dvanaest godina.

  Ističe važnost uravnotežene ishrane.

  “Glavne obroke uvijek jedem često. Ali naravno da i dalje želim uživati ​​u životu i navečer volim s dečkom jesti pizzu, doner ćevape, sushi i slično. Pokušavam ciljano birati izvore ugljikohidrata i masnoća i stvarno sama kuham sva svoja glavna jela.”

  Motivacija da nastavi sa treninzima i zdravom ishranom jeste želja da više ne izgleda onako kako je igzledala dok se sramila sebe.

  “Želim da uživam u boljoj kvaliteti života. Tako je lijepo znati da možete jednostavno živjeti i ne imati grižu savjesti. Samo jedem pizzu i doner ćevape s prijateljima ili partnerom… Jednostavno se osjećam puno ugodnije u svojoj koži. Ranije sam bila nevjerovatna letargična i uvijek sam za to krivila svoje gene. Ali to nije istina, možete sve kada to zaista želite!”

  Na pitanje kako na njene fotografije gleda načelnik policije ističe;

  “O mojim aktivnostima na Internetu obaviješten je šef policije u policijskom sjedištu u Dresdenu. Toleriše moje objave sve dok su fotografije i tekstovi u odgovarajućim okvirima.

  Za kraj, Adrienne kaže da ukoliko bi je Playboy pozvao da bi ih ljubazno odbila.

  “To jednostavno nije moguće da uradite kao policajski službenik. Tu morate biti vrlo oprezni.”

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje