Četvrtak, 6. Maja 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nisu uspjeli riješiti probleme: J.Lo i Alex ipak će ostati samo prijatelji

Preuzmite sliku

Pjevačica je pokušala riješiti probleme sa zaručnikom. Sredinom marta obznanili su da rade na poboljšanju veze i da treća osoba nema veze s nesuglasicama među njima.

Latino diva Jennifer Lopez (51) i legenda bejzbola Alex Rodriguez (45) potvrdili su za strane medije kako je njihovoj ljubavi došao kraj.

Mjesec dana nakon što su američki mediji rekli da su J.Lo i Alex prekinuli zaruke, dvojac se oglasio kako ‘rade na poboljšanju svoje veze’. Sada su objavili da više nisu zajedno, prenosi 24sata.hr.

– Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se tome što ćemo i dalje to ostati. Nastavit ćemo raditi zajedno i podržavati jedno drugo na poslovima na kojima sarađujemo i na projektima. Želimo sve najbolje djeci koje on i ja imamo. Iz poštovanja prema njima, jedino što još možemo reći je da zahvaljujemo svima koji su nas podržavali i slali lijepe poruke – rekli su.

Vijest o prekidu jednog od najzvučnijih celebrity parova u SAD-u dolazi svega nekoliko mjeseci nakon što su tamošnji showbiz mediji objavili Rodriguezovu navodnu aferu s Madison LeCroy (31), poznatoj tek pratiteljima kojekakvih reality formata.

Jennifer je onda demantovala da je treća osoba krivac za njihove probleme. Pokušali su ih riješiti, ali nisu uspjeli. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje