Utorak, 15. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nina Badrić odgovorila na komentar gospođe koja ju je pozvala da kopa krompir

Preuzmite sliku

Društvenim mrežama počeo se tako širiti komentar koji je napisala jedna gospođa pozvavši Ninu da dođe vaditi krompir u okolici Bjelovara.

Nakon što je pjevačica Nina Badrić snimila video u kojem traži vladajuće da donesu odluke koje bi omogućile djelatnicima u muzičkoj industriji povratak na posao za vrijeme pandemije koronavirusa, nisu je podržali mnogi korisnici društvenih mreža. U komentarima na Facebooku pjevačici i njenoj kolegici Lani Jurčević, koja je podržala Ninin apel, savjetovali su da pronađu druge poslove.

Vezano | Nina Badrić: Muzičari ne mogu raditi, o meni ovisi 15 porodica i mnogi su gladni  

Društvenim mrežama počeo se tako širiti komentar koji je napisala jedna gospođa pozvavši Ninu da dođe vaditi krompir u okolici Bjelovara. Nina je jutros reagovala na taj komentar.

“Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom poraz je ljudskosti”, kratko je napisala u objavi, a odmah se javila i kolegica Pamela Ramljak.

  • “Gospođa je dala oglas. Vjerovatno bi joj došli svi džabe vaditi krompir da se nađu tamo estradnjaci. Žena ima nos za biznis. Mora privući radnu snagu, a očito joj ne ide”, napisala je Ramljak, a Badrić je dodala: “Tolikima smo pomogli da bi pomogli i njoj u kopanju krompira”

    Podsjetimo, reakcije na apel muzičara za pomoć 15.000 radnika u industriji nisu baš pozitivne na društvenim mrežama, a jedna poruka istaknula se te se proširila društvenim mrežama.

    “Evo za par dana vadimo krompir, trideset hektara, okolica Bjelovara, i trebamo nadničare, 300 kn plaćamo po danu. Molim vas iz redakcije da javite dotičnoj ako hoće raditi. Može povesti i Maju, Severinu, modnog mačka i sve ove što su uzeli pomoć od 4000 kn. Samo joj poručite da ne dođe u onoj dizajnerskoj haljini od 14 hiljad kuna, što se hvalila prije par mjeseci, jer bilo je kiše ovih dana i dosta je blatno”, napisala je jedna gospođa i skupila skoro 2500 lajkova i gomilu komentara. (Vecernji.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,