Ponedjeljak, 21. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nicolas Cage traži razvod nakon samo četiri dana braka

Preuzmite sliku

Samo četiri dana nakon što se u Las Vegasu tajno oženio, holivudski glumac Nicolas Cage zatražio je poništenje braka s Erikom Koike. Nicolas i Erika bili su u jednogodišnjoj vezi, a potom su se vjenčali, prenosi NN.

Da brak neće završiti sretno bilo je očito i prilikom vađenja dozvola za njega.

Britanski The Daily Mail došao je u posjed snimka na kojem je glumac napravio poprilično bizarnu scenu tokom procesa dobijanja dozvole u Las Vegasu, gdje je s okupljenima odlučio podijeliti neke stvari.

“Ona će mi uzeti sav novac. Njen bivši je diler”,  išao je naokolo i derao se Cage, dok je Koike djelovala poprilično smireno u cijeloj situaciji. Čini se da je na neki način posrnuli glumac bio upravu. Erika je prihvatila ekspresni razvod, ali zbog okolnosti traži odštetu od Cagea. Koike potražuje naknadu od bivšeg supruga, a svoj zahtjev temelji na tome da je tri godine provela s Cageom, a za to vrijeme propustila je brojne poslovne prilike.

Takođe, tvrdi kako joj je Cage uništio reputaciju svojim navodima u kojima ju nezasluženo blati. Sve sudske troškove očekuje da podmiri glumac, piše TMZ.

“Prije nego što su na sudu stupili u brak, zajedno su pili do trenutka dok Nicolas nije bio ubrojiv i svjestan što potpisuje. Reagovao je impulzivno i ne znajući šta radi. Također, Koike nije otkrila Nicolasu sve detalje iz svog ranijeg života; vezu s drugim muškarcem, kao ni svoju kriminalnu prošlost”, stoji u saopštenju Cageovog advokatskog tima, a cijela situacija rješavaće se na sudu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,