Nedjelja, 19. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Netflix promijenio kraj filma The Notebook, fanovi pobjesnili

Preuzmite sliku

Brojni fanovi ovog filma svoje su nezadovoljstvo izrazili na društvenim mrežama

Jedan od najslavnijih romantičnih filmova ikad, Notebook, dostupan je na Netflixu, ali ako ste pripremili kutiju papirnatih maramica za jednu od najvažnijih scena u filmu, mogli biste se razočarati. Netflix ju je izbacio iz filma, a to je fanove jako razljutilo.

“Upravo sam pogledala Notebook na Netflixu i shvatila da su izrezali kraj. Kako ste mogli izrezati posljednju minutu kad je toliko bitna?”, “Odrezali su kraj. Što vam je bilo da izrežete tu scenu? Što se događa, što ste učinili, što je bilo pogrešno s tom scenom? Zgrožena sam.”, “U šoku sam. Kako se usuđujete uzeti mi priliku za nekontrolirani plač. Kako ću sad ikad upoznati pravu ljubav? Što će me drugo natjerati da toliko plačem?” – samo su neko od komentara razočaranih fanova na Twitter-u.

Jednu od najupečatljivijih scena u romantičnoj priči Noaha i Allie, njihovu zajedničku smrt, na kraju filma u Netflixovoj verziji nećete vidjeti. Umjesto toga film završava nakon što se, sad dementna Allie sjeti njihove ljubavi, a posljednje što gledatelji mogu vidjeti je njih dvoje kako se drže za ruke. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,