Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Netflix dokumentarac o jezivoj prevari sa Tindera: Virtuelni kriminalac ženama se predstavljao kao milijarder

Preuzmite sliku

Dokumentarac o jezivoj priči koju je potencirala najpopularnija dating aplikacija na svijetu – Tinder.

Mračna strana ove aplikacije glavna je tema nove serije – ”The Tinder Swindler’‘, Netflixovog novog krimića koji prati priču tri žene koje je prevario isti, šarmantni gospodin koji je zapravo ni manje ni više nego – virtualni kriminalac! Ova pomalo jeziva, a itekako poučna priča sasvim jasno pokazuje da apsolutno svako može nasjesti na naizgled savršenu laž, zbog koje ćete sasvim sigurno još jednom dobro promisliti prije nego se upustite u svijet online daitinga bilo na Tinderu ili kojoj drugoj dating aplikaciji kojih je, po svemu sudeći, na tržištu sve više, piše Tuzlanski.ba.

  • U ovoj krimi seriji,”muškarac s Tindera” predstavlja se kao milijarder, a sve žene koje upoznaje osvaja skupim poklonima i luksuznim destinacijama na koje ih velikodušno odvodi. Međutim, to je tek mali dio stravične prevare koja završi krađom, lažima, prevarama i suzama nasamarenih i prilično istraumatiziranih žena. Sve do trenutka kada jedna od njegovih brojnih ”djevojaka” odlučno krene u otkrivanje identiteta ovog velikog prevaranta, a priča se krene zahuktavati kada sasvim slučajno otkrije jezivu istinu koja ovaj dokumentarac pretvara u pravu horor priču.

    Istinita priča o virtuelnom kriminalcu koji je na isti način varao žene širom svijeta, čovjeku koji je uspio izvuči nekoliko miliona dolara koje je trošio na luksuzan raskalašeni život, te načinu na koji je otkriven ili uhapšen ali i zatvorskoj kazni koju je dobio možete gledati na Netflix paltformi, a u nastavku pogledajte i oficijelni trailer. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje