Subota, 24. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nekadašnja ljepotica i milionerka sada traži hranu po kontejnerima

Preuzmite sliku

Američki paparazzi nedavno su ponovno uhvatili potpuno neprepoznatljivu bivšu ljepoticu koja kopa po smeću losangeleških ulica. 

Bivša manekenka Loni Willison koja je postala beskućnica često izazove interes javnosti nakon što se njene fotografije pojave u medijima.

  • Loni je, naime, nekoć bila supruga zvijezde “Spasilačke službe” Jeremyja Jacksona. Nažalost, od plavokose ljepotice za kojom su uzdisali diljem svijeta na mnogobrojnim naslovnicama magazina postala je neprepoznatljiva prosjakinja koja preživljava na ulicama Los Angelesa, prenosi Večernji list.

    Willison je od milionerke pala na prosjački štap, a s ovisnošću o opijatima bori se već godinama.

    Američki paparazzi nedavno su ponovno uhvatili potpuno neprepoznatljivu bivšu ljepoticu koja kopa po smeću losangeleških ulica.

  • Nakon što su neke od fotografija prošle godine dospjele u javnost, nekolicina njezinih bivših prijatelja pokrenula je akciju da je se makne s ulice, no u tome nisu uspjeli. Loni se navodno samo istuširala i najela u hotelu i ponovno se vratila prosjačenju na ulicama L.A.-a.

  • Novinarima je rekla da više nema telefon, ali ima dovoljno hrane i mjesto za spavanje. Prethodno je otkrila kako se ne tušira po godinu dana jer je tako sigurna da je niko neće silovati na ulici.  (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje