Srijeda, 20. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nekada jedna od najpopularnijih filmskih “slatkica”, sada se upropastila botoksom

Preuzmite sliku

Glumica Meg Ryan (59) u posljednje vrijeme vrlo rijetko se pojavljuje u javnosti, ali nije odbila poziv na gala večeru koja se nedavno održala u Los Angelesu. Na crvenom tepihu se pojavila u decentnoj haljini s cvijetnim uzorkom, no njeno lice bilo je ono o čemu su svi pričali.

Meg je 90-ih godina bila jedna od najpopularnijih glumica i omiljena “slatkica” s velikih ekrana, a svjetsku slavu su joj osigurale brojne romantične komedije u kojima se pojavila. Slavna glumica je u jednom trenutku upoznala čari estetske hirurgije pa je na pragu šezdesete godine skoro neprepoznatljiva, prenosi Super žena.

  • Njeno izbotoksirano lice koštalo ju je i sve rjeđeg angažmana u Hollywoodu, no čini se kako je to nije sprečilo da sve češće ide pod nož. Ruže joj nisu cvjetale ni u privatnom životu.

    Od glumca Dennisa Quaida razvela se 2001. godine, a zajedno su bili od 1991. i imaju sina Jacka. Godinu dana kasnije, kada je njen razvod završen, potvrdila je vezu s kolegom Russellom Croweom kog je upoznala na setu filma 2000. godine, dok je još bila u braku. Iako se u javnosti nagađalo da je Meg prevarila supruga s njim i da su se zato rastali, glumica je to opovrgnula i medijima otkrila da je razlog njihovog razvoda bila Quaidova nevjera. Meg i Russell nisu dugo potrajali i prekinuli su nakon samo osam mjeseci veze.

  • Nakon ljubavnih prodoloma Ryan je usvojila kćerku Daisy koju ne pokazuje puno u javnosti, a par godina nakon toga je započela vezu sa muzičarem Johnom Mellencampom koji je zbog nje napustio suprugu. Par je 2017. godine objavio vjeridbu, a šuškalo se i da su se vjenčali u tajnosti iako to nijedno od njih nikada nije potvrdilo. Nakon osam godina veze, pred kraj 2019. glumica je prekinula vjeridbu s njim i o njenom ljubavnom životu od tada nema nikakvih novosti.

    Meg Ryan danas živi u Los Angelesu, ali se, što više može, krije od medija. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,