Petak, 30. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nekada jedna od najljepših manekenki, sada poznata po plastičnim operacijama, ne odustaje od zahvata iako su mnogi bili po život opasni

Preuzmite sliku

Manekenka Katie Price (43) je poznata po brojnim plastičnim operacijama, zbog čega je bila na meti kritika. Mnoge je šokirala kada je izjavila da želi da izgleda kao “savršena ljudska lutka”.

Nekada je bila jedna od najljepših manekenki, a danas je poznata po brojnim plastičnim operacijama, zbog čega je često na meti kritika.

 • Katie Price (43) je potvrdila da je boravila u Turskoj da bi se podvrgla rizičnoj operaciji stražnjice, kao i intervencijama na usnama, kapcima i liposukciji cijelog tijela, prenosi Super žena.

  Iako su zahvati mogli da budu kobni, Katie je rekla da se “plašila se da će umrijeti na operativnom stolu nakon što je izgubila puno krvi, ali se plašila da će izgledati poput čudovišta”.

 • Ova situacija je ipak ne sprječava da ode ponovo “pod nož”: “Ponovila bih, možda za pet do deset godina”, rekla je Katie za magazin “Sun”.

  Njen vjerenik Carl Woods je bio zabrinut zbog njenog stanja nakon operacija, jer je mislio da je mrtva.

 • Katie je rekla da je “otišla do đavola”: “Izgledala sam kao nakaza. To je to, pomislila sam, umrijeću. Bila sam prestravljena što izgledam kao nakaza”, rekla je.

  Da bi obožavaoci vidjeli kroz šta je prošla, manekenka je zabilježila na YouTubeu cijeli proces. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje