Utorak, 21. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nataša Bekvalac najavila povlačenje sa muzičke scene: “Ovo je vrijeme kada moram da se vratim sebi”

Preuzmite sliku

Poznata srpska pjevačica Nataša Bekvalac objavila je fotografiju na svom Instagram profilu uz detaljan opis svoje odluke da se povlači sa muzičke scene.

Naime, samo prije nekoliko dana pjevačica je donijela odluku da prekine konzumaciju cigareta, a kako je sada priznala na ovoj društvenoj mreži, ova odluka pokrenula je i niz drugih.

Pjevačica je u javnom obraćanju na Instagramu rekla da je donijela odluku da neko vrijeme neće nastupati jer je, kako kaže, iscrpljena je i nije raspoložena, a ono što je privuklo najveću pažnju jeste dio koji se odnosio na muškarce koji su je povrijedili.

“Nevjerovatno kako je jedna velika promjena povukla niz drugih. Umorna sam, iscrpljena i nisam raspoložena. Osjećam da je ovo vrijeme kada moram da se vratim sebi. Pravoj, zdravoj, srećnoj sebi. Onoj koja u svakom momentu ima šta da pruži, da da. Odlučla sam da jedno vrijeme ne nastupam, da mi treba pauza ali da muzici moram da ostanem blizu. Ne na sceni i djeleći je sa publikom, već da budemo samo nas dvije. Muzika i ja… U studiju. Ne znam gdje će me sve ovo odvesti ali znam da sam spremna i da će sve što iz ovog izađe biti tako moje i iskreno. Čisti mi se i prošlost… Neki muškarci koji su me jako povrijedili… Javili su se… I rekli izvini… Napisali… Valjda je i to sve potrebno da bih bila slobodna… Svoja… I inspirisana”, napisala je Nataša, koja nije precizirala imena muškaraca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje