Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nastavak serijala ‘Krvni delikti’ Federalne TV: Jeziva svjedočenja o brutalnim ubistvima

Preuzmite sliku

U utorak, 25. februara starta nastavak serijala Krvni delikti Federalne TV.

Slikom vas vodi u zatvore u Zenici, Tuzli, Foči, ekipa je snimala i u Beogradu, Subotici, Bijeljini, Sanskom Mostu, te brojnim drugim gradovima i nedostupnim vrletima u kojima su ubistva počinjena.

Sutra (Utorak) od 20.10 sati, gledat ćete epizodu koja opominje, čuti jeziva svjedočenja o mučenju i ubistvu djeteta od tri i po godine. Izvrsni krim istražitelji sa višedecenijskim iskustvom jedva izgovaraju riječi, sjećajući se mučnih prizora iz kuće strave u Hadžićima, vještaci psihijatri sa četiri decenije radnog staža svjedoče o nikad viđenom u profesiji.  Ubice, majka i očuh, iz zatvora kazuju o najdužoj kazni koju je dosudio vrsni sudac Jasenko Ružić.

Cijeli nastavak serijala obiluje ekskluzivnim snimcima, a u okviru serijala između ostalog čut ćete zašto je žena ubila sa nešto više od 20 godina. Kanibal kazuje da su ga “džini obuzeli, silovatelj i ubica, koji je zatvor izbjegavao devet godina, vraća se na mjesto zločina…

Autorka serijala je Elma Kazagić, novinarsku ekipu istražitelja čine Gordana Antonić i Ahmed Bradarić, snimatelj i tonac su Almir Čaušević i Boris Kragulj, a montaža je u rukama Jasmina Nale.

Producent Krvnih delikata je Edin Lonić. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje