Četvrtak, 30. Juna 2022.
Tuzlanski.ba logo

Napokon svi na okupu: Samantha Jones vraća se u “Seks i grad”!

Preuzmite sliku

Stigla je bombastična vijest iz svijeta filma – najavljeno je da će se Samathna Jones, jedna od najpoznatijih likova popularne serije Seks i grad, pojaviti u drugom dijelu nastavka reboot verzije.

Na oduševljenje brojnih obožavatelja serije Seks i grad, još je prošle godine stigao nastavak omiljene serije. Međutim, fanovi su ostali razočarani kad su vidjeli da omiljena Samathna nije dio standardne glumačke postave. Sada se očito, to promijenilo.

Vijest je potvrdio redatelj Michael Patrick King u intervjuu za Variety. Na pitanje hoće li Kim Cattral ponovno zasjati u svojoj poznatoj ulozi, kratko je odgovorio: Da!

Ovo je veliko iznenađenje nakon što je zadnji puta odgovorio da se Cattral neće vratiti u franšizu jer nije dobrodošla. Glumica je i sama u nekoliko navrata rekla kako ne postoji šansa da upotpuni standardnu glumačku postavu.

King je dalje objasnio je kako mu je cijela situacija još uvijek nova i da ne želi detaljno komentirati ovaj potez dok „stvari ne postanu stvarne.“

Moj cilj je spojiti sve likove u poznatu mješavinu, da ne budu na odvijenim putevima. Oduševljen sam i uzbuđen što mogu nastaviti pričati priču o živahnim i hrabrim likovima koje igraju ovi moćni i nevjerovatni glumci. Činjenica je da smo svi oduševljeni, rekao je King.

Osim Cattral, standarnu postavu čine Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis, Miranda Hobbes i Charlotte York-Goldenblatt.

Jedan od razloga raskola standardne glumačke postave, bila je i svađa između Cattral i Parker. Kasnije su i jedna i druga potvrdile kako ništa od toga nije istina i da je njihov odnos ponovno poslužio kao hrana za tračere, a da su sada fokusirane na zaradu.

Nikada me nisu tražili da budem dio nastavka. Jasno sam iznijela svoje osjećaje nakon mogućeg snimanja trećeg filma, a na kraju sam za njega saznala kao i svi drugi, preko društvenih mreža. Bila sam zbunjena i nisam znala kako će ova predstava funkcionirati bez cijele četvorke. Velika je mudrost znati kad je dovoljno, rekla je Cattral u intervjuu za Variety, a čini se da je na kraju promijenila mišljenje. (zadovoljna.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje