Nedjelja, 29. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Nakon Shakirine, još jedna pjesma obara rekorde: Miley Cyrus proziva bivšeg muža

Preuzmite sliku

Nova pjesma Miley Cyrus “Flowers” izazvala je pomamu zahvaljujući brojnim referencama na njenog bivšeg supruga, glumca Liama ​​Hemswortha.

No, pjesma je izazvala veliku pažnju i zbog poveznice koju ima s pjesmom Brune MarsaWhen I Was Your Man”, koju je Liam jednom posvetio Miley.

Naime, originalna pjesma uključuje stihove: “Trebalo je da ti kupim cvijeće i držim te za ruku. Trebalo je da ti dam sve svoje sate kada sam imao priliku, vodim te na svaku zabavu jer sve što si htjela jeste da plešeš”.

Miley u odnosu na to pjeva: “Ja mogu da vodim sebe na ples…I mogu da se držim za ruku. Da, mogu da volim sebe bolje od tebe”.

@sweetmelodies._ Miley Cyrus/Bruno Mars ‘Flowers/When I Was Your Man’ #mileycyrus #brunomars #flowers #wheniwasyourman ♬ suono originale – Sweet Melodies

“Mogu sebe da vodim na ples” se vjerovatno odnosi na trenutak na crvenom tepihu kada je Liamu bilo vidno neprijatno zbog Mileyinog twerkanja. Snimka iz februara 2019. pokazuje napetost između tada novopečenog bračnog para. Na snimci je Miley twerkala ispred Liama tokom njihovog zajedničkog intervjua u Accessu.

Glumac se brzo odmaknuo od svoje nevjeste izgledajući kao da mu je nelagodno. “Nemoj to činiti. Nemoj to učiniti”, preklinjao ju je te dodao kako plaši sve prisutne na tepihu.

Čini se da Miley nekoliko puta napada svog bivšeg muža u svojoj novoj pjesmi.

Na drugom mjestu pjeva: “Mogu me voljeti bolje nego ti. Mogu voljeti sebe bolje”.

Miley se za Liama ​​zaručila u maju 2012, ali su se razišli u septembru 2013, prije nego što su se ponovno pomirili 2016. godine. Par se vjenčao u decembru 2018, a razvod je okončan u januaru 2020. godine. (N1)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje