Nedjelja, 1. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nakon posla života Mate Rimac objavio romantičnu fotografiju: ‘E, to je pravo bogatstvo’

Preuzmite sliku

Katarina kao i Mate dolazi iz Livna u Bosni i Hercegovini. Studirala je marketing na jednom privatnom zagrebačkom fakultetu, a budućem je suprugu velika podrška u svim projektima

Mate Rimac posljednja je dva dana najtraženija osoba u Hrvatskoj, a o njemu piše i cijeli svijet nakon što je objavljeno njegova kompanija postaje većinski vlasnik Bugattija, a kompanija Rimac Automobili postaje Rimac Grupa, podijeljena na dvije kompanije

Bugatti Rimac i Rimac Technology. Posao života Rimac je obilježio novom profilnom fotografijom na Facebooku. Mate na njoj u Dubrovniku nježno grli i ljubi suprugu Katarinu. Fotografija je u tri sata dobila više od tri tisuće lajkova i brojne komentare podrške.

  • – E, to je pravo bogatstvo, poručila je Rimcu jedna pratiteljica.  Podsjetimo, Mate Rimac je u maju izmijenio bračne zavjete s dugogodišnjom djevojkom Katarinom Lovrić. Vjenčanje je održano u tajnosti na obali u sklopu Ville Dalmacija u Splitu. Riječ je o jednoj od najatraktivnijih lokacija za vjenčanje u Dalmaciji.  Najam vile, koja je u vlasništvu grada Splita, za komercijalno korištenje prizemnog prostora i terase jest 30 hiljada kuna (oko 8.000 KM), a u cijenu najma uključeno je obavezno agencijsko čišćenje nakon događaja i PDV. Do 2018. godine vila se mogla unajmiti po cijeni od 28.125 kn. Na svadbi je navodno prisustvovalo tridesetak uzvanika, a svi su bili ugodno iznenađeni jednostavnošću i pristupačnošću mladenaca.

    Katarina je sudbonosno ‘da’ rekla u jednostavnom bijelom kombinezonu s čipkastim plaštom, a mladoženja je nosio bijelu košulju. Atmosfera je bla opuštena, a mladenci su pred oltarom ukrašenim cvijećem nosili sunčane naočale. Inače, Katarina kao i Mate dolazi iz Livna u Bosni i Hercegovini. Studirala je marketing na jednom privatnom zagrebačkom fakultetu, a budućem je suprugu velika podrška u svim projektima. U decembru prošle godine, netom nakon zaruka, ponovno je podijelio jednu od rijetkih privatnih fotografiju na kojoj pozira s Katarinom na suncu. Nakon dugotrajne magle i jesensko – zimske atmosfere u Zagrebu, tada su odlučili pobjeći u Split, a čini se kako su već tada odlučili da će se upravo tamo vjenčati.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,