Četvrtak, 21. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nakon optužbi za zlostavljanje i kanibalizam: Njegov film je odgođen, a glumac se oprostio od porodice i prijavio na liječenje

Preuzmite sliku

Armie Hammer sam je odlučio potražiti pomoć, nakon što je više žena tvrdilo da im je slao nastrane poruke, a naposljetku ga je jedna žena javno optužila za silovanje. Bivša žena nije bila svjesna nastranosti…

Glumac Armie Hammer (34) se sam prijavio u ustanovu u kojoj se liječe problemi s drogom i alkoholom, ali i problemi seksualne prirode. Početkom godine na društvene mreže objavljene su navodne glumčeve poruke u kojima priznaje da je kanibal i opisuje nastrane seksualne fantazije, prenosi 24sata.hr.

Armie je u maju kontaktirao bivšu suprugu Elizabeth Chambers i zatražio podršku od nje, priznavši da treba pomoć. Viđen je na aerodromu kako se oprašta od Elizabeth i djece. Kako piše Vanity Fair, izvor blizak glumcu rekao je da je ovaj potez očiti znak da Armie želi dobiti natrag kontrolu nad životom, kao i skrbništvo nad djecom.

 • – Trebam popiti tvoju krv; Ja sam stopostotni kanibal; Želim te pojesti – samo su neke od poruke koje su kružile Twitterom, a one su uključivale i poruke o BDSM seksu.

  Žena koja se javnosti predstavila pod imenom Effie, na Zoom konferenciji za medije je izjavila:

  – Armie Hammer brutalno me silovao 24. aprila 2017. u Los Angelesu što je trajalo četiri sata, iznova je udarao mojom glavom o zid, ozlijedio mi lice.

  – Osjećam ogromnu krivnju što nisam prije govorila o tome, možda bi spriječila druga zlodjela. – dodala je.

  Aferu s Hammerom imala je od 2016., dok je on još bio braku s Elizabeth Chambers.

  Armie je najpoznatiji po ulogama u filmu Šifra U.N.C.L.E. i u Netflixovom ‘Rebecca’. Nakon optužbi, odustao je od projekta s Jennifer Lopez, a Disney je odgodio prikazivanje novog filma na 2023. godinu, ‘Smrt na Nilu’(Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje