Utorak, 27. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nakon duge borbe s kilogramima Seka Aleksić liniju dotjerala do savršenstva (FOTO)

Preuzmite sliku

Popularna folk pjevačica Seka Aleksić uz pomoć supruga Veljka već je uspjela da savlada osnove kick boksa, a zatim je na red došlo nabacivanje mišićne mase i skidanje kilograma.

Seka je nakon duge borbe uspjela da se riješi viška kilogramima i potpuno se posvetila zdravom načinu života i pravilnoj ishrani. Putem društvenih mreža Seka Aleksić redovno je svoje fanove informisala putem fotografija iz teretane o svom napretku.

 • seka-aleksic
 • Osim linije koju je dotjerala, Seka je putm snimka koji je objavljen na YouTube demonstrilala i snagu, dizanjem tegova težine od 75 kilograma. Seka Aleksić svakodnevno vježba u teretani osim kada ima nastupe.

  Pjevačica je u svojoj borbi za idealnu liniju smršala više od 10 kilograma, izjavila je da je u tome uspjela prije svega zahvaljujući podršci supruga i fanova.

  Plaža, Modrac…❤️

  Posted by Seka Aleksic on 19. Juli 2015

  Ove promjene i mišići odlično pristaju Seki Aleksić. A pjevačica rado na mišićavo tijelo oblači elegantne haljine, što dokazuje i fotogalerija sa njenog nedavnog nastupa u restoranu Plaža na jezeru Modrac. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,