Četvrtak, 27. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Nakon 30 godina saznala da joj je otac jedan od najslavnijih glumaca na svijetu

Preuzmite sliku

Vijest su službeno objavili na premijeri novog Clintovog filma u Los Angelesu gdje se Laurie pojavila sa svojih sedam braće i sestara.

Laurie Murray, koja je odmah nakon rođena usvojena, više od 30 godina tražila je svog biološkog oca, a šokirala se kad je saznala da se radi o jednom od najpoznatijih glumaca na svijetu: Clintu Eastwoodu.

Danas su joj 64 godine i uspjela je ostvariti kontakt s ocem koji navodno nije znao ni da ona postoji.

Daily Mail prenosi da su ostvarili blizak odnos i otkrili zajedničke interese, te da odlaze na porodične odmore.

Vijest su službeno objavili na premijeri novog Clintovog filma u Los Angelesu gdje se Laurie pojavila sa svojih sedam braće i sestara, te se fotografima predstavila kao Laurie Eastwood.

  • Laurie je otkrio Patrick McGilligan dok je pisao glumčevu biografiju. Njena je majka bila u tajnoj vezi s Clintom dok je on bio zaručen sa svojom prvom ženom Maggie Johnson.

    Nakon što je saznala ko su joj pravi roditelji, pokušala je stupiti u vezu s njima. Njena biološka majka nije htjela kontakt s njom, no Clint ju je navodno odmah prihvatio.

    Iako donedavno nisu izašli u javnost, Clint ju je poveo na dodjelu Oscara još 2004. godine, a njeni prijatelji otkrivaju da se najviše zbližila sa svojom bakom, Clintovom majkom Ruth Wood. (Index.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,